New Sport Challenge staat voor persoonlijke en energieke trainingen waarbij motivatie, inzet en loyaliteit centraal staan.
Trainen bij New Sport Challenge betekent werken aan je lichamelijke en mentale krachten door middel van leuke en uitdagende bokstrainingen.

Bij New Sport Challenge wordt je gemotiveerd jouw doelen te behalen. Zowel mentaal als fysiek. De trainers van New Sport Challenge weten haarfijn hoe en wanneer ze jou moeten pushen of juist even moeten laten gaan. Zo behaal je op een veilige en zorgzame manier jouw sportieve uitdaging.

Vanuit het streven naar een sociale maatschappij worden persoonlijke trainingen, (groeps)bokstrainingen, workshops en clinics gegevens. Het doel is mensen in hun (fysieke)kracht te zetten en mensen verbinden en inspireren. De trainers van New Sport Challenge brengen hun passie voor de (boks)sport over en motiveren jou!

Naast het verzorgen van trainingen werkt New Sport Challenge ook aan social impact door middel van bokstrainingen. Kijk op de pagina social impact voor meer informatie. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over tijden en tarieven, bokstrainingen, personal training of workshops.

Heb je vragen over onze werkwijze, tarieven of trainingen neem dan contact met ons op.

 

Hannes schneider
BOKSTRAINER / MOTIVATOR

Hannes staat voor respect, loyaliteit en persoonlijke aandacht voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen. Met deze filosofie wil hij bijdragen aan de ontwikkeling van een betere maatschappij. Maakt graag het verschil en wil iedereen zijn doelen laten behalen op zijn/haar niveau.

Gediplomeerd trainer KSS3 Trainer/Coach Nederlandse Boksbond. Gecertificeerd door NOC*NSF, Academie voor Sport Kader (ASK)

Jessy Schneider
PERSONAL TRAINER

Jessy is de oudste zoon van Hannes en met dezelfde normen en waarden als zijn vader het sportleven gekozen. Na zelf fanatiek de kickboxsport bedreven te hebben koos hij voor een leven als personal en (kick)bokstrainer. Begaan en een persoonlijk als hij is zorgt hij voor bevlogen en energieke trainingen!

Afgestudeerd op Cios Haarlem (MBO4) – Vakken: Fitness instructeur, Fitness and Health instructeur, BUDO instructeur (Boksen, Kickboksen), Overload Worldwide Mylogenics` Release`, Overload Worldwide Mylogenics` Activation.

Kofi Mensah- Boateng
Personal Training

Kofi is sportman in hart en nieren en zijn passies liggen voornamelijk bij (kick)boksen en fitness. Hij heeft ruim tien jaar ervaring in het geven van personal training. Zijn motivatie is mensen helpen hun doelen te behalen, uit te dagen en te zien groeien! Ook bij hemzelf. Bokswedstrijden houden hem gemotiveerd en halen hem uit zijn eigen comfortzone. Zo blijft hij groeien en gemotiveerd om te verbeteren! Door de jaren heen heeft hij diverse diploma’s behaald op het gebied van fitness en personal training.