New Sport Challenge staat voor persoonlijke en energieke trainingen waarbij motivatie, inzet en loyaliteit centraal staan.
Trainen bij New Sport Challenge betekent werken aan je lichamelijke en mentale krachten door middel van leuke en uitdagende bokstrainingen.

Bij New Sport Challenge wordt je gemotiveerd jouw doelen te behalen. Zowel mentaal als fysiek. De trainers van New Sport Challenge weten haarfijn hoe en wanneer ze jou moeten pushen of juist even moeten laten gaan. Zo behaal je op een veilige en zorgzame manier jouw sportieve uitdaging.

Vanuit het streven naar een sociale maatschappij worden persoonlijke trainingen, (groeps)bokstrainingen, workshops en clinics gegevens. Het doel is mensen in hun (fysieke)kracht te zetten en mensen verbinden en inspireren. De trainers van New Sport Challenge brengen hun passie voor de (boks)sport over en motiveren jou!

Naast het verzorgen van trainingen werkt New Sport Challenge ook aan social impact door middel van bokstrainingen. Kijk op de pagina social impact voor meer informatie. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over tijden en tarieven, bokstrainingen, personal training of workshops.

Heb je vragen over onze werkwijze, tarieven of trainingen neem dan contact met ons op.

 

Hannes schneider
BOKSTRAINER / MOTIVATOR

Hannes staat voor respect, loyaliteit en persoonlijke aandacht voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen. Met deze filosofie wil hij bijdragen aan de ontwikkeling van een betere maatschappij. Maakt graag het verschil en wil iedereen zijn doelen laten behalen op zijn/haar niveau.

Gediplomeerd trainer KSS3 Trainer/Coach Nederlandse Boksbond. Gecertificeerd door NOC*NSF, Academie voor Sport Kader (ASK)

Jessy Schneider
PERSONAL TRAINER

Jessy is de oudste zoon van Hannes en met dezelfde normen en waarden als zijn vader het sportleven gekozen. Na zelf fanatiek de kickboxsport bedreven te hebben koos hij voor een leven als personal en (kick)bokstrainer. Begaan en een persoonlijk als hij is zorgt hij voor bevlogen en energieke trainingen!

Afgestudeerd op Cios Haarlem (MBO4) – Vakken: Fitness instructeur, Fitness and Health instructeur, BUDO instructeur (Boksen, Kickboksen), Overload Worldwide Mylogenics` Release`, Overload Worldwide Mylogenics` Activation.

andy been
Personal Training

Andy staat voor energie, motivatie en heeft een hoge dosis van sociale vaardigheden. Na jaren fanatiek te hebben gekickbokst wil hij graag zijn kennis en ervaring delen als personal trainer. Andy is sociaal betrokken en voelt zich als een vis in het water bij New Sport Challenge. De filosofie en doelstellingen passen precies in zijn eigen visie. Andy is constant bezig om zijn kennis te verbreden door het volgen van verschillende opleidingen en workshops. Voor 2021 staan er al weer nieuwe opleidingen op de planning en gaat hij zich richten op de opleidingen bij de Nederlandse boksbond.