New Sport Challenge Personal Training

Een sportdoel behalen is niet altijd makkelijk. Afvallen, aankomen, het verbeteren van je conditie, je fit voelen of een specifieke prestatie behalen gaan met vallen en opstaan. Ben je op zoek naar een gezond en fit leven? Dan creëren we samen met jou een gezonde leefstijl waar je je goed bij voelt en die je vol kunt houden.

Bij New Sport Challenge motiveren we jou om die doelen te halen. De juiste stok achter de deur is van belang om je op de goede weg te krijgen en deze leefstijl structureel te omarmen. Personal training is de manier om met training en coaching het doel te behalen dat jij voor ogen hebt. 

Contact

Een op Een

De beste resultaten behaal je met een training die volledig op jou is afgestemd. En dat kun je verwachten bij de personal training van New Sport Challenge. Wil je afvallen, fit worden of uitgedaagd om jouw sportieve niveau te verhogen? New Sport Challenge motiveert, ondersteunt en helpt om jouw doelen verantwoord te behalen. Persoonlijke aandacht, respect en de juiste motivatie zijn pijlers die wij toepassen in onze personal training.

 

Wie jij bent is voor ons net zo belangrijk als het opstellen van jouw persoonlijke trainingsprogramma. Dit kan immers niet zonder elkaar. We nemen daarom tijdens een intakegesprek uitgebreid de tijd om stil te staan bij jou. Wie je bent, wat je motiveert en wat jij wilt bereiken.

Personal training van New Sport Challenge bestaat uit verschillende trainingen. Naast boksen kunnen krachttrainingen en cardio ook onderdeel van het programma zijn. Daarbij helpt goed eten en drinken bij gezonder en fitter worden. En zorgt dat je sneller jouw specifieke doel behaalt. We ondersteunen je daarom graag bij het maken van de juiste keuzes rondom voeding.

Contact