Social Impact Projecten

Boksen voor Senioren

Een leuke en inspirerende boksactiviteit met senioren. Goed voor lichaam en geest. Mooi om deze mensen te zien genieten van iets simpels als vitamine (A)ANDACHT 🙏❤️. Onder andere bewoners van Stichting Kennemerhart lokatie De Blinkert worden geactiveerd om te bewegen en vooral plezier te maken. Bekijk dit filmpje voor een indruk.

Fight 4 Your Future

Samen met de stichting Blik op Talent uit Amsterdam – biedt New Sport Challenge in het programma Fight 4 Your Future jongeren (tussen de 16 – 27) een unieke kans om fysiek en mentaal met zichzelf aan de slag te gaan. In dit progamma maken we samen met de deelnemers inzichtelijk wat voor iedere deelnemer de stip aan de horizon is en gaan samen voor structurele en positieve ontwikkeling op sociaal en maatschappelijk gebied om meer kansen voor jongeren te creëren. Het programma Fight 4 Your Future is een driejarig programma, dat dit jaar wordt gefinancierd door: het Oranje Fonds, het VSB fonds, het KansFonds, fundatie van den santheuvel sobbe, het armoedefonds en de gemeente Amsterdam.

Kinderen met NAH

New Sport Challenge traint en begeleid kinderen met NAH(Niet Aangeboren Hersenletsel). Door onze passie voor boksen zetten we deze toppers in hun kracht. We werken aan fysieke en cognitieve doelen met als stip aan de horizon dat ieder kind op zijn/haar niveau mee kan doen op sociaal en maatschappelijk gebied. Deze doelgroep heeft vaak al veel meegemaakt en wij willen graag ons steentje bijdragen aan positieve ontwikkeling in het belang van het kind. New Sport Challenge is van mening dat ieder kind dit steuntje in de rug verdiend en recht heeft op vitamine (A)andacht.

Ben je enthousiast over onze Social Impact projecten, heb je een vraag of wil je samenwerken met New Sport Challenge?
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Volg ons op instagram

Instagram has returned invalid data.